KIES VOOR EEN EENVOUDIG BOEKHOUDPROGRAMMA

De boekhouding is voor elke ondernemer een zeer belangrijk onderdeel, maar in veel gevallen ook gelijk het saaiste van alle werkzaamheden. U kunt het zichzelf echter zeer gemakkelijk maken, namelijk met een eenvoudig boekhoudprogramma van Online Administraties.

Een eenvoudig boekhoudprogramma, dat klinkt goed! Dat is precies waarom Online Administraties bestaat, want wij willen u niet vervelen met alle regeltjes en randzaken die bij het boekhouden komen kijken. Wij verzorgen voor u de gehele administratie en het enige wat u moet doen is periodiek de administratie inscannen en naar ons opsturen. Wij verzorgen de rest en hierbij heeft u de garantie dat het tot in de puntjes wordt geregeld.

Interesse om een eenvoudig boekhoudprogramma uit te proberen? Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan.

Uw betrouwbare boekhouder

Online Administraties is een onderdeel van A.C. Koijen & Partners. Wij adviseren en ondersteunen onze klanten vanuit onze kantoren te Breda en Chaam al sinds 1971 op het gebied van belastingen en financiën. Wij willen onze klanten niet lastig vallen met allerlei regeltjes en zaken waar een ondernemer niet op zit te wachten, daarom hebben wij ons gericht op het aanbieden van een eenvoudig boekhoudprogramma.

U verstuurt uw administratie op ieder gewenst moment per mail en wij werken uw administratie bij. Alle communicatie gaat via beveiligde kanalen en met onze expertise zorgen wij niet alleen voor een administratie die wettelijk volstaat, ook adviseren wij u bij eventuele verandering, uitbreiding en meer. Gemakkelijk, snel, zonder poespas en toch alles op orde hebben. Dat is waar ons eenvoudige boekhoudprogramma en onze dienstverlening voor staat.

 

Het gemak van een simpel boekhoudprogramma

Een simpel boekhoudprogramma klinkt natuurlijk als muziek in de oren als u druk zat bent met uw werkzaamheden. Juist dat definieert Online Administraties. Door de gemakkelijke en efficiënte werkwijze is het insturen van uw administratie in luttele minuten gedaan en wij regelen de rest. U heeft de garantie dat het allemaal in orde is en bij vragen kan u altijd bij ons aankloppen.

Er is geen reden om niet over te stappen naar een simpel boekhoudprogramma. U bespaart namelijk een hoop tijd, u weet dat er geen fouten worden gemaakt en wij staan u altijd bij met advies. Veel gemakkelijker dan dat kan het niet en daarom kozen vele andere ondernemers al voor een eenvoudig boekhoudprogramma.

U wilt vast ook een eenvoudig boekhoudprogramma! Laat u informeren, zodat u precies weet wat u kan verwachten en wat uw voordelen zijn.