HOE WERKT HET?

Veilig

Boekhouden lastig? Niet met Online Administratie. U hoeft alleen uw administratie te scannen. Om de documenten vervolgens naar ons op te sturen. Wij werken deze dan bij in uw administratie. Bovendien verstuurt u de administratie via de mail. Veilig en betrouwbaar. U heeft er eigenlijk geen omkijken meer naar.

Wat u schikt

U bepaalt zelf hoe vaak u uw documenten naar Online Administratie verstuurt. U kunt dit dagelijks doen. Of één keer per week, als u niet zo veel facturen heeft. Het is maar net wat u het beste uitkomt. Het systeem waarmee u de documenten verstuurt, werkt als een soort doorgeefluik. U gebruikt het zoals dat voor u het beste werkt.

Gemakkelijk

Voor het versturen naar Online Administratie heeft u naast een scanner alleen een computer of laptop nodig. Ongeacht het merk of op welk besturingssysteem die draait. De documenten die u scant, hebben de extensie PDF. Dit is een formaat waarover de meeste scanners beschikken. Wel zo gemakkelijk!

Nauwkeurig

Online Administratie controleert en verwerkt uw documenten nauwkeurig en efficiënt. Mochten er gegevens ontbreken, dan nemen wij contact met u op. Zo weet u zeker dat u later niet voor problemen komt te staan. Bent u benieuwd naar wat Online Administratie voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat.