UW COMPLETE ONLINE BOEKHOUDPAKKET

Helder, duidelijk en gemakkelijk. Dat is waar het online boekhoudpakket van Online Administraties kortweg op neerkomt. U betaalt één vaste prijs per jaar voor uw boekhouding en periodiek dient u uw administratie in te scannen om deze vervolgens naar ons op te sturen. Wij werken uw administratie bij en nemen alle bijkomende zaken ook onder onze hoede. Denk aan de loonadministratie, BTW aangifte, jaarrekening, inkomstenbelasting en meer.

Alles zit inbegrepen in ons online boekhoudpakket. U bent als ondernemer niet meer afhankelijk van tijd om uw administratie goed en tijdig bij te werken. U bent als ondernemer niet genoodzaakt bij uw boekhouder langs te gaan en u heeft de garantie dat uw administratie altijd tip top in orde is. Uw werk blijven doen en wij regelen de rest op de achtergrond, zodat u zich daar geen enkel moment zorgen over hoeft te maken.

Het online boekhoudpakket beslaat een brede variatie aan ondersteunende mogelijkheden. Wij bekijken per situatie wat voor uw onderneming van belang is en wij maken op basis daarvan voor u een offerte op maat. U krijgt het complete online boekhoudpakket dat specifiek op uw onderneming is afgestemd. Geen onnodige bijzaken, geen extra kosten en geen extra rompslomp, zo makkelijk kan het zijn.

Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan en u weet direct wat u kan verwachten van ons online boekhoudpakket.

Voor alle ondernemers

Online Administraties richt zich met haar online boekhoudpakket op elke ondernemer. Als u een ZZP’er bent, vennoot bent in een VOF of BV eigenaar bent, u kan altijd ons boekhoudpakket gebruiken. Doordat wij vanuit A.C. Koijen & Partners ruim 40 jaar ervaring hebben kunnen wij u in elk opzicht adviseren en bijstaan. Dat geldt ook voor het verzorgen van uw administratie.

Of dit nu de online administratie ZZP betreft of de loonadministratie van uw BV. Hoe klein of groot uw administratie ook is, Online Administraties regelt het voor u. Het enige wat u moet doen is uw administratie doorsturen via mail en wij zorgen dat uw administratie altijd geheel up to date is. U heeft natuurlijk altijd inzage op uw online administratie en naargelang uw wensen bieden wij een totaalservice voor alle fiscale zaken.

 

Online administratie ZZP

Werken als ZZP’er of eenmanszaak is behoorlijk in opkomst en het opstarten hiervan is eigenlijk vrij simpel. De boekhouding is echter een wat complexer geheel en dat kan een aardige valkuil zijn. Een kleine investering kan u een hoop tijd, moeite en energie besparen en juist daarom is de online administratie ZZP van Online Administraties in het leven geroepen.

Geen gedoe meer met het bijhouden van uw administratie, kies voor het complete online boekhoudpakket en u zult merken dat het zeer prettig werkt. Met de garantie dat alles voor u geregeld wordt, is dat natuurlijk wel erg fijn. Meer weten over de online administratie ZZP uitbesteden bij Online Administraties? Wij vertellen u graag meer over wat voor u alle voordelen zijn. We kijken uit naar uw bericht of telefoontje.