HET IDEALE ONLINE BOEKHOUDPROGRAMMA

Boekhouden kan best ingewikkeld zijn. Er komen veel regels aan te pas, u moet aan wetten voldoen en de belastingdienst hanteert verschillende (strakke) deadlines. U bent als ondernemer echter veelal druk bezig met waar u gespecialiseerd in bent en dan heeft u natuurlijk niet echt veel zin om ook nog eens veel tijd in de administratie te investeren. Hiervoor is Online Administraties dé oplossing met haar online boekhoudprogramma.

Het enige wat u nog moet doen is uw administratie scannen en opsturen via e-mail. Wij ontvangen uw administratie en verwerken dit in uw huidige boekhouding. Met dit online boekhoudprogramma weet u dus zeker dat alles voor u geregeld wordt en u bepaald zelf op welk moment u uw administratie instuurt.

Hierdoor wordt de administratie bijhouden ineens een heel stuk aantrekkelijker en gemakkelijker. U spendeert immers een klein beetje tijd aan het doorzenden van uw boekhouding en wij regelen de rest. Als onderdeel van A.C. Koijen & Partners bieden wij u de garantie dat uw administratie via ons online boekhoudprogramma tot in de puntjes zal worden geregeld.

Online Administraties is voor u met haar online boekhoudprogramma de beste oplossing. Meer weten over de mogelijkheden en de bijkomende kosten? Die vertellen wij u graag naargelang uw situatie! Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan en laat u overtuigen van deze ideale oplossing voor uw administratie.

ONLINE BOEKHOUDING ZZP

Als ZZP’er werkt u gemiddeld meer dan iemand die in loondienst is. Dat betekent dat u nog minder tijd heeft voor uw boekhouding. Juist daarom is Online Administraties opgericht, want wij willen de helpende hand bieden als dé online boekhouding ZZP. U houdt zich bezig met uw werkzaamheden en wij verzorgen de rest middels ons online boekhoudprogramma.

Wij denken bovendien met u mee, want als er iets onvolledig is, nemen wij contact met u op. Zolang u op periodieke basis de administratie blijft inscannen en naar ons opstuurt, dan hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Bovenop de online boekhouding ZZP bieden wij nog allerlei aanvullende diensten, zoals een jaarrekening verzorgen, inkomstenbelasting aangifte, BTW aangifte en meer.

Kortom, Online Administraties is voor elke ondernemer de meest efficiënte oplossing met een handig online boekhoudprogramma. Wij nemen u veel werk uit handen en dit hoeft helemaal niet veel meer te kosten. Sterker nog, u bent bij Online Administraties veelal erg voordelig uit, omdat wij ons puur richten op de belangrijkste verplichtingen die bij de boekhouding komen kijken.

Meer informatie over ons online boekhoudprogramma of de specifieke ondersteuning in de vorm van online boekhouding ZZP? Neem contact met ons op, wij zitten dagelijks voor u klaar om u uitgebreid te informeren.