OOK GESCHIKT VOOR U

Persoonlijk

 

De adviseurs van Online Administratie weten dankzij hun jarenlange ervaring en kennis hoe zij u als klant het beste kunnen ondersteunen. Een van hen wordt uw eigen, vaste adviseur. Wel zo persoonlijk en gemakkelijk. Uw adviseur vormt zich eerst een goed beeld van uw onderneming. Pas dan volgt een voorstel voor uw boekhouding. Volledig toegespitst op uw situatie, wensen en behoeften!

Betrouwbaar

Online Administratie biedt een betrouwbare boekhouding voor elke ondernemer. Onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het opzetten, inrichten of volledig verzorgen en automatiseren van uw financiële administratie. Ook stellen zij uw jaarrekening op, net als uw jaarlijkse belastingaangifte. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van ondersteuning bij een fusie of overname? Of van het aanvragen van subsidies en opstellen van contracten? Een goede administratie gaat verder dan alleen het inboeken van in- en verkopen. De adviseurs van Online Administratie weten dat als geen ander.

Ook particulier

Als ondernemer komt er heel wat op uw pad. Zeker op fiscaal en juridisch vlak. Online Administratie ondersteunt u hier graag bij. Zoals wij dat ook doen voor u als particulier. Kunt u bijvoorbeeld hulp gebruiken bij het aanvragen van een voorlopige teruggave eigen woning? Of bij een aangifte schenking ouders aan kinderen of aangifte successie? Bij Online Administratie bent u aan het juiste adres.