WAT KOST HET?

Transparant

Samen met Online Administratie brengt u uw boekhouding duidelijk in beeld. Hoe complex die ook is. Bij ons heeft u nog maar weinig omkijken naar uw administratie. U scant uw documenten en stuurt die naar ons op. Heel eenvoudig en snel. Dat werkt voor ons ook wel zo makkelijk. Met een scherpe offerte en transparant kostenoverzicht voor u als resultaat!

Geen verrassingen

Bij Online Administratie betaalt u een vaste prijs per jaar voor uw boekhouding. Zo weet u zeker dat u later niet voor verrassingen komt te staan. Bent u zzp’er? Of klant namens een eenmanszaak, vennootschap onder firma of commanditaire vennootschap? Dan verwerken wij uw administratie en loonadministratie, stellen wij uw jaarrekening op en geven wij uw btw en inkomstenbelasting aan. Ook zorgen we voor de uitstelregeling en het aanvragen van de voorlopige aangiftes inkomstenbelasting.

Opmaat

Wat voor onderneming u ook heeft, bij Online Administratie is uw boekhouding in goede handen. Wilt u precies weten wat bij ons uw jaarlijkse kosten zijn? Neemt u gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Besloten vennootschap

Uiteraard kunt u ook namens een besloten vennootschap terecht bij Online Administratie. In dat geval verzorgen wij uw administratie en loonadministratie, net als de aangifte btw, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting directeur/aandeelhouder. Ook stellen wij uw jaarrekening op en vragen wij de voorlopige aangiftes vennootschapsbelasting aan. Daarnaast verzorgt Online Administratie voor u de publicatie van de balans voor de Kamer van Koophandel.

OFFERTE OP MAAT LATEN MAKEN