WIE ZIJN WIJ?

Praktisch

Online Administratie is een product van  A.C. Koijen & Partners. Met vestigingen in Breda en Chaam ondersteunen wij onze klanten al sinds 1971 op het gebied van belastingen en financiën. Onze dienstverlening houden we voor hen zo praktisch en overzichtelijk mogelijk. Een product als Online Administratie past daar prima bij!

Op de hoogte

Als A.C. Koijen & Partners zijn we lid van het Register Belastingadviseurs en Fiscount. Dat verplicht ons tot het permanent volgen van opleidingen. Onze adviseurs volgen dan ook geregeld bijscholingscursussen om u van een goed advies te kunnen voorzien. Hierdoor zijn zij volledig op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van wetgeving, belastingen en boekhouding.

 

Goed Advies

Een goede boekhouding vraagt om maatwerk. Voor ondernemer en particulier. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Dat begint bij een gesprek over uw persoonlijke situatie. Waarna we met alle plezier werk maken van een goed advies. Met Online Administratie bent u er als klant zeker van dat uw administratie in goede handen is.

Verder kijken

Boekhouden is wat ons betreft meer dan alleen het verwerken van uw administratie. Daarom kijken we graag verder. Bijvoorbeeld naar welke fiscale maatregelen nodig zijn om het te betalen bedrag aan belasting voor u zo laag mogelijk te houden. Niet alleen voor wat betreft het huidige jaar, maar ook voor daarna. Ook begeleiden we met alle plezier startende ondernemers. Zoals we onze klanten ook graag helpen bij het automatiseren van hun boekhouding. Bij Online Administratie kunt u terecht met al uw zaken op het gebied van belasting en administratie.